VETRO CLEANING: UW RUITENWASSER IN SINT-NIKLAAS EN OMSTREKEN

Glazenwasser zonder hoogtevrees

Wilt u de ramen van uw kantoor tot op de hoogste verdieping laten wassen? Of uw veranda of lichtkoepel thuis een beurt geven? Reken dan op Vetro Cleaning. Tot op gelijk welke hoogte maken wij uw glas zo schoon dat het haast onzichtbaar wordt. We wassen het langs binnen én langs buiten. Voor kleine klussen krijgt u meteen een prijs. Voor grotere werkzaamheden sturen wij u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte door.

Periodiek uw ramen reinigen

De glazen wanden tussen uw vergaderruimtes blijven het best het hele jaar door onberispelijk. En uw etalage moet op elk moment uitnodigend zijn. Maar elke keer een glazenwasser bellen, vindt u maar niks … Dat hoeft gelukkig ook niet. Want met Vetro Cleaning spreekt u op voorhand af wanneer we terugkomen. Bijvoorbeeld elke eerste maandag van de maand.

Méér dan alleen uw ruitenwasser

Vetro Cleaning reinigt ook andere onderdelen van uw huis of bedrijf. Staan we dan toch al op het dak om het vuil op uw lichtstraat te verwijderen? Dan doen wij meteen ook het mos op uw dak verdwijnen, als u wilt. Of we spuiten uw kroonlijsten af, maken uw gevel schoon en doen uw rolluiken glimmen.

Zoekt u een betrouwbare ruitenwasser in het regio Sint-Niklaas,Waasmunster, Sint-Gillis-Waas, Temse, Beveren, lokeren, Hamme? Bel snel naar Vetro Cleaning!